maanantai 24. syyskuuta 2012

Lauran korttihaaste 54-kosmetiikka

Maanantai-huomenta! Lauran korttihaasteessa tänä aamuna kivaa kunnon haastetta :) eli työssä pitää käyttää jotain meikkipussista löytyvää!

Minä kaivoin esille hopeisen luomivärin, kirkkaan kynsilakan ja mustan kajal-kynän. Ja tuloksena yksisävyinen joulukortti:
Tähdet stanssasin ruskeasta pahvista ja värjäsin luomivärillä. Osan lakkasin kynsilakalla. Myös kuvan päällystin samalla luomivärilla ja reunoja tummensin kajalilla. Enkeli on Pion Design-arkilta.

Loppuun tälläinen pyyntö; jos vain mahdollista niin voisitko poistaa blogistasi sanavarmennuksen! Ne alkavat olla niin vaikealukuisia, että millään eivät mene ekalla oikein.

torstai 20. syyskuuta 2012

Korttitalkoiden satoa Osa II

Haasteena tehdä kaksi tagia, toisessa sai käyttää vain Timpan (eli Tim Holzin) tuotteita ja toinen piti olla jouluinen. Saimme kaksi paketillista ihania materiaaleja tähän haasteeseen. Tässä minun tekemäni:
Seuraavasta kortista olen hyvin ylpeä ihan sen takia, että sain sen tehtyä. Hankalaa oli! Minna haastoi tekemään Stampscapes-leimoilla maisemakortin. Täältä voi kurkata miltä näiden maisemien pitäisi näyttää :)
Sannan haaste oli myös haastava ja minulle ihan uutta :) Eli tehdä kortti käyttäen kohokuviotaskua. No, kuulostaa vielä suht helpolle, mutta piti käyttää levyjä, jotka jättävät osan paperista kohokuvioimatta (mikähän näiden levyjen nimi oli, resist-levyt ;). Kohokuvioin lumihiutale-taskulla ja jätin ylänurkkaan ovaalin osan kohokuvioimatta.

Talot olen leimannut mustalla musteella, Stampedousin leimalla.

Ja viimeisenä korttina ehkä suosikkini viikonlopun korteista. Saimme kuoren, jonka sisällöstä piti tehdä kortti. No, tämä korttini ei ihan täytä haastetta, koska siinä ei ole käytetty kuoressa olleita kuviopapereita..

Kuoressa oli leimattuna tätä kaunista leimaa sekä kraftille, että valkoiselle pahville. Leikkasin ruusun irti valkoisesta pahvista ja laitoin kohotarroilla kraftin päälle.




tiistai 18. syyskuuta 2012

Korttitalkoiden satoa Osa I halloween

Sain jotain viikonloppuna valmiiksikin asti :) Tilasin ennakkoon Paperinauhasta ihanan halloween-leimasetin (My Mind's Eye) ja paperikon (Carta Bella). Niistä syntyi eka kortti luonnos-haasteeseen:
Yksi haasteista oli BIA-kirjanen ja siitä tuli myös halloween :) Halloween reseptit pääsevät yksiin kansiin:

Jehkon haasteeseen tekemäni kortti sopii hyvin tähän halloweenien perään, on yhtä karu :) Jehkon haasteeseen voi vielä osallistua hänen blogissaan ja siellä myös taitteluohje tälle kortille:
Haasteessa ei saa käyttää väritettyä leimakuvaa ja minun lisähaasteeni oli kortti miehelle.

maanantai 17. syyskuuta 2012

Korttitalkoot 2012

Mahtava viikonloppu Eurajoella! Kiitos järjestäjille ja kaikille kortteilijoille :)

Omia kuvia on kovin vähän, joten kurkatkaapa vaikka Jehkottaren blogiin.


Lauran korttihaaste 53- Punaista + Sinistä + Vihreää + Keltaista

Aivan ihana viikonloppu Korttitalkoissa Eurajoella takana :) siitä vähän myöhemmin kun saan vähän hengähdettyä. Sitä ennen Lauran korttihaasteella alkaa taas tämä maanantai. Haasteena:

Punaista + Sinistä + Vihreää + Keltaista


Siitähän tuli joulukortti, vähän vanhaan amerikkalaiseen tyyliin ;) Ho Ho Ho
Kuva on Shabby Cottagen ja paperi on BoyBunny.

maanantai 10. syyskuuta 2012

Lauran korttihaaste 52-syksy

Lauran Korttihaasteessa sopivasti haasteena syksy. Syksyn parasta antia on ehdottomasti se mahtava sato mitä pääsee säilömään. Kun laittaa hillot ja muut säilykkeet kauniisiin purkkeihin on monta kivaa tuliaista valmiina odottamassa :)
Tässä paholaisenhilloa:







Paholaisen hillo


Ainekset
800 g tomaatteja tai
800 g kuorittuja tomaatteja tomaattimehussa
400 g punaisia paprikoita
4–6 punaista chiliä
6–8 valkosipulin kynttä
1 tl suolaa
1 tl mustapippuria
2 tl oreganoa
1/2 dl etikkaa
1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria


Leikkaa tuoreisiin tomaatteihin ristiviillot ja pane ne 30–60 sekunniksi kiehuvaan veteen. Valuta vesi pois ja jäähdytä tomaatit kylmän juoksevan veden alla. Irrota kuoret, leikkaa tomaatit lohkoiksi ja poista kovat kantaosat. Pane tomaattilohkot paistokasariin. Jos käytät säilöttyjä tomaatteja, kaada ne liemineen kasariin ja leikkaa saksilla neljään osaan.
Halkaise pestyt paprikat ja chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Murskaa kuoritut valkosipulin kynnet. Lisää silput ja mausteet kasariin. Anna kiehua puolisen tuntia.
Lisää etikka ja hillo-marmeladisokeri. Kuumenna uudelleen kiehuvaksi ja keitä 3–5 minuuttia silloin tällöin sekoittaen. Jäähdytä hetki ja purkita. Säilytä jääkaapissa.
Tarjoa grillattujen liha- ja makkararuokien kanssa tai hampurilaisten, ruokien ja kastikkeiden mausteena.

Tämä resepti on Dansukkerin sivuilta ja on todella hyvää esim. kanaruokien kanssa.

sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Pilkullinen vauvakortti

Tällä kertaa pilkkupaperia tyttövauvalle:
Pilkkupaperi on My Mind's eyen ja kuva on vanhasta mainoksesta.

lauantai 8. syyskuuta 2012

Jouluenkeli

Taitaa tänä vuonna joulukorteissa olla paljon enkeleitä:
Tämä enkeli on Pion Design-arkilta.

torstai 6. syyskuuta 2012

Retroa tyttövauvalle-Mojo Monday

Toiveissa oli "turkoosia" retroa tyttövauvalle ja tässä tulos:
Paperit on DCWV ja kukat tein taas suodatinpussista, jonka värjäsin musteilla.
Osallistun tällä Mojo Mondayn haasteeseen

I was asked to do a retro card for a baby girl. I used papers from DCWV and flowers I made from coffee filters (dyed them with inks). This card is my entry to Mojo Mondays challenge.

Sinisiä pikku-enkeleitä

Oho, muutama 3d-kortti:
Toinen sarjatyö jouluksi tehty, minusta tämä pikkuinen enkeli oli niin suloinen.


keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Kullanruskeaa osa II

Vielä toinen kovinkin simppeli hääkortti kultaisen ruskeana:
Olin kovin iloinen kun sain stanssattua ihanan vahvasta ja kiiltävästä pahvista tuon sydämen. Vähän hioin siihen rosoisuutta lisää hiekkapaperilla. Tämä kiva Rakkaus-paperi on Sinnan.
Minulla on ollut ongelmia kuvien lataamisen kanssa ja jostain syystä nyt kamerankin kanssa. Eli ei hätää, EN ole ostanut turkooseja korttipohjia vaan ovat oikeasti valkoisia....

maanantai 3. syyskuuta 2012

Lauran korttihaaste 51- käytä valokuvaa

Minun on pitänyt tehdä Olivialle oma "Olivian viikko"-taulu jääkaapin oveen, josta koko perhe näkee hänen viikkomenonsa. Nyt oli hyvä syy aloittaa; Lauran korttihaasteen haasteena on käytä valokuvaa. Ensimmäinen DT-työni on siis nimeltään Olivian viikko:



sunnuntai 2. syyskuuta 2012

Kullanruskea hääkortti

Toiveissa oli kullanruskea hääkortti ja tässä on ehdotelma ;)



Taustan lehtikuvio on tehty kohotaskulla pahville, jossa on valkoinen "ydin". Hiomapaperilla olen hionnut sen osittain valkoiseksi ja lisäsin vähän kullanhohtoa värinapista.
Odotin vielä aurinkoa, jotta saisin paremmin näkyviin kortin kullanhohdon (kuvan kun klikkaa isommaksi se hohto vähän näkyy):